RIA SEPT folyékony kézfertőtlenítő szappan 300 ml

Raktárkészlet: 23 db
RIA SEPT folyékony kézfertőtlenítő szappan 300 ml

FERTŐTLENÍTŐ / KÉZFERTŐTLENÍTŐ FOLYÉKONY SZAPPAN

Magyar termék

 

Kiszerelés 300 ml

Fertőtlenítő kézmosásra alkalmas folyékony szappan, minden olyan területen alkalmazható, ahol a kéz hatékony fertőtlenítése kiemelkedően fontos: pl. egészségügyi intézmények, iskolák, óvodák, bölcsődék, élelmiszer ipari cégek, éttermek, cukrászdák, de intézmények és munkahelyek közös mosdó helyiségeiben is kiválóan alkalmas az esetleges fertőzések megakadályozásában és továbbvitelében.

 

ALKALMAZÁS

 

Fertőtlenítő kézmosásra alkalmas folyékony szappan, minden olyan területen alkalmazható, ahol a kéz hatékony fertőtlenítése kiemelkedően fontos: pl. egészségügyi intézmények, iskolák, óvodák, bölcsődék, élelmiszer ipari cégek, éttermek, cukrászdák, de intézmények és munkahelyek közös mosdó helyiségeiben is kiválóan alkalmas az esetleges fertőzések megakadályozásában és továbbvitelében. Alkalmazási koncentráció: hígítatlan állapotban.

FELHASZNÁLÁS

Fertőtlenítő kézmosásra alkalmas folyékony szappan, mely baktericid és fungicid hatású. A szerből 1-2 ml-t kell a száraz vagy enyhén nedves tenyérbe vagy ápolandó testfelületre adagolni, majd a teljes felületen egyenletesen szétmasszírozni. Javasolt hatóidő: 30 másodperc. A fertőtlenítő szappant folyóvízzel alaposan le kell öblíteni. Antimikrobális spektrum: baktericid, fungicid, tuberkulocid, algicid és részleges virucid.

ÖSSZETÉTEL

Biocid hatóanyag 7,5 g/kg kvaterner ammonium vegyület, Benzil-C12-16-alkildimetil-klorid. Figyelmeztetés: a készítményt más kézmosó készítménnyel nem szabad keverni.

FIGYELMEZTETÉS

Bőrizgató hatású. Súlyos szemkárosodást okozhat. Nagyon mérgező a vízi szervezetekre. Kerülni kell a szembejutást. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Ha szembejut. bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Az anyagot és az edényzetet megfelelő módon ártalmatlanítani kell. Szem-/arcvédőt kell viselni. A környezetszennyezés elkerülésére megfelelő edényzetet kell használni. Kerülni kell az anyag környezetbe való jutását.
Tárolás:
Száraz, hűvös, fagymentes helyen zárt csomagolásban, sugárzó hőtől védve. Minőségét megőrzi az eredeti csomagolásban a jelzett időpontig!


 Ha nem veszed át a rendelésed, a teljes szállítási költséget Neked kell megfizetned, hiszen  a futárcég elvégezte és kiszámlázza a kiszállítást!


Valamint a későbbiekben nem áll módunkban UTÁNVÉTES fizetéssel feladni számodra csomagot, kizárólag az előzetesen rendezett szállítási díj, és aktuális rendelés értékének kiegyenlítése után!

Várható szállítás:
2020.12.03
vagy:
2020.12.04
Nem tudsz dönteni?:

  Divattanácsot kérhetsz

-Ha nem vagy benne biztos, hogy illik-e ez a termék a saját ruhádhoz/cipődhöz, vagy kiegészítőidhez, tölts fel ide egy képet róla, majd helyezd kosárba a terméket, és rendeld meg!


-Ne aggódj, mielőtt feladnánk csomagod, keresni fogunk, és egyeztetünk a kérdésedről!

Saját fotód helye:
1 790 Ft
Egységár: 1 790 Ft/db
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Hasonló termékek
Adatok
Szállítási idő
1-3 munkanap
Raktárkészlet
23 db
Cikkszám
RIA-SZAPPAN-300
Webáruház készítés