NYEREMÉNYJÁTÉK

 

Nyerj 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt! Vagy legyen Tiéd a 10 x 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány egyike”

elnevezésű nyereményjáték hivatalos játékszabályzata és adatvédelmi tájékoztatója

 

Szabályok vázlatban:

 

- 10 hét alatt 10 db 5.000 Ft értékű Vásárlási Utalványt sorsolunk ki

- Ehhez minimum 5.000 Ft értékben kell vásárolnod

- Fődíjunk 1 db 100.000 Ft értékű vásárlási utalvány

- Fődíj sorsoláson való részvétel feltétele, további egy alkalommal, azaz minimum 2-szer vásárolj legalább 5.000 Ft értékben áruházunkban!

- Jóhír: az első csomagodban kapott 1.500 Ft-os kuponodat plusz egy barátnőd is felhasználhatja, és ezzel benevez ugyanazokkal a feltételekkel Ő is a játékba.

FONTOS! Ha nem veszed át a csomagod, vagy elállsz a vásárlástól, azzal automatikusan kizárod magad a játékból!

A nyeremény készpénzre nem váltható!

 

 

9. HETI ÉLŐ SORSOLÁS (VIDEÓ): 

https://www.facebook.com/PINKoutlet.hu/videos/2778953932165642/

8. HETI ÉLŐ SORSOLÁS (VIDEÓ)

https://www.facebook.com/PINKoutlet.hu/videos/2778953932165642/

7. HETI ÉLŐ SORSOLÁS (VIDEÓ)

https://www.facebook.com/PINKoutlet.hu/videos/1189867667880825/

6. HETI ÉLŐ SORSOLÁS (VIDEÓ): 

https://www.facebook.com/PINKoutlet.hu/videos/1339102466272698/

5. HETI ÉLŐ SORSOLÁS (VIDEÓ)

https://www.facebook.com/PINKoutlet.hu/videos/558418771639217/

4. HETI ÉLŐ SORSOLÁS (VIDEÓ):

https://www.facebook.com/PINKoutlet.hu/videos/2495192984102144/  (Vásárló elállt a vásárlástól, a szabályzatban leírt következő vásárlóra szállt át nyereménye.)

3. HETI ÉLŐ SORSOLÁS (VIDEÓ)

https://www.facebook.com/PINKoutlet.hu/videos/401812504056746/

2. HETI ÉLŐ SORSOLÁS (VIDEÓ): 

https://www.facebook.com/PINKoutlet.hu/videos/2293130734330295/

1. HETI ÉLŐ SORSOLÁS (VIDEÓ):

https://www.facebook.com/PINKoutlet.hu/videos/2159367304357060/

 

 

NYERTESEK:

1. HETI NYERTES: Kertész Szilvia  Megrendelés száma: 62384-197296

2. HETI NYERTES: Torma Róbertné  Megrendelés száma: 62384-173900

3. HETI NYERTES: Kovács Renáta  Megrendelés száma: 62384-291428

4. HETI NYERTES: Fodor Krisztina Megrendelés száma: 62384-421986

5. HETI NYERTES: Lukács Szandra  Megrendelés száma: 62384-572716

6. HETI NYERTES: Vass Krisztina Megrendelés száma: 62384-926388 

7. HETI NYERTES: Szilvási Annamária Megrendelés száma: 62384-295921

8.HETI NYERTES: Kiss Melinda Megrendelés száma: 62384-507008

9. HETI NYERTES: Juhász Henriett Megrendelés száma: 62384-231100

 

Részletes szabályzat és leírás:
1. A játék szervezője:

"Nyerj 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt! Vagy legyen Tiéd a 10 x 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány egyike" elnevezéssel a pinkoutlet.hu (Guj Anita EV. 2045 Törökbálint, Kápolna utca 43.) a továbbiakban „Szervező”, a pinkoutlet.hu vásárlói számára nyereményjátékot hirdet, a továbbiakban „Játék”.

 

2. A Játékban résztvevő személyek, részvételi jogosultság:

A Játékban részt vehet, minden magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött cselekvőképes személy, aki

  • a Játék időtartama alatt áruházunkban vásárol, majd a csomag átvételekor kapott kuponkódot beváltva további egy alkalommal vásárol, és hozzájárul a játékban való részvételhez
a továbbiakban fentiek együttesen „Játékos”. A Játékban a Szervező dolgozói, valamint ezen személyek (Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti) közeli hozzátartozói, továbbá minden olyan Játékos, aki a személyes adatok megadásakor nem a valóságnak megfelelő, személyazonosító igazolvánnyal igazolható személynevet vagy lakcímet ad meg, vagy nem veszi át rendelését, érvényesen nem vehet részt.

 

3. A Játék időtartama:

A Játék 2019. október 06. 00:00:00 perctől – 2019. december 15. 23:59:59 percéig tart.

Az első és második vásárlásoknak is a fenti időtartamban kell megtörténniük.

A második megrendelésnek az első rendelés átvételét követő 8. napig, de legkésőbb 2019.  december 15. 23:59:59 óráig kell megtörténnie.

A Játék időtartamától eltérő időben történt vásárlásokkal a Játékban nem lehet részt venni, az ezen időszak előtt és után beérkezett Rendelések érvénytelennek tekintendők a játékban való részvételre.

A Rendelések beérkezési időpontjának meghatározásául a Játék szerverére történő beérkezési időpont az irányadó.

A Játék 2 fő részből áll:

Heti Vásárlási Utalvány sorsolások 5.000 Ft értékben:

  1. 1. Időszak: 2019. október 6-12. (sorsolás: 2019. október 13. 18:00 óra)
  2. 2. Időszak: 2019. október 13-19. (sorsolás: 2019. október 20. 18:00 óra)
  3. 3. Időszak: 2019. október 20-26. (sorsolás: 2019. október 27. 18:00 óra)
  4. 4. Időszak: 2019. október 27-november 02. (sorsolás: 2019. november 03. 18:00 óra)
  5. 5. Időszak: 2019. november 03-09. (sorsolás: 2019. november 10. 18:00 óra)
  6. 6. Időszak: 2019. november 10-16. (sorsolás: 2019. november 17. 18:00 óra)
  7. 7. Időszak: 2019. november 17-23. (sorsolás: 2019. november 14. 18:00 óra)
  8. 8. Időszak: 2019. november 24-30. (sorsolás: 2019. december 01. 18:00 óra)
  9. 9. Időszak: 2019. december 01-07. (sorsolás: 2019. december 08. 18:00 óra)
  10. 10. Időszak: 2019. december 08-15. (sorsolás: 2019. december 16. 18:00 óra)

 

Fődíj sorsolása:

  • 2019. december 17. 18:00 óra

 

Az egyes időszakok sorsolásain az adott időszakig beérkezett érvényes, minimum 5.000 Ft értékű Rendelések vesznek részt, míg a fődíj sorsoláson a Játék teljes időtartama alatt ugyanattól a Játékostól beérkezett 2. érvényes, minimum 5.000 Ft értékű Rendelések vesznek részt.

4. A Játékban résztvevő termékek:

A Játékban valamennyi pinkoutlet.hu oldalon vásárolt termék részt vesz, a webáruházban található készlet erejéig.

 

5. Regisztráció, Részvétel:
5.1. Regisztráció:

A regisztráció során az alábbi valós – hatósági igazolvánnyal igazolható – adatok hiánytalan megadása szükséges:

  • név
  • saját e-mail cím
  • lakóhelyének irányítószáma
  • saját jelszó
  • a regisztrálási folyamat végén a Játékosnak el kell fogadnia jelen Játék Játékszabályzatát és adatvédelmi tájékoztatóját

 

5.2. Részvétel:

A regisztrációt követően a Játékos a fenti pontokban részletezettek szerinti vásárlásával, a Megrendelés azonosítószámával, a Weboldalon a Rendelés során a Játékban való részvétel elfogadásával vehet részt.

 

Abban az esetben, ha a Játék időtartama alatt több, mint 2 alkalommal vásárol, a Megrendelések számával megegyező számú Játékosként kerül figyelembe-vételre a heti sorsolásokon, valamint minden 2. Rendelésével indul a Fődíj sorsoláson.

 

5.3. Általános információk a részvételt illetően:

Egy vásárlást igazoló Megrendelés adatai kizárólag egy érvényes részvételnek felelnek meg.

Egy Játékos több Rendeléssel is részt vehet a Játékban, amennyiben a Játék időtartama alatt többször vásárol, legalább egy, a Játékban résztvevő terméket, és hozzájárul az egyes vásárlások alkalmával a Játékban való részvételhez,

 

Egy Rendelés csak egy részvételnek felel meg.

 

Egy Játékos kizárólag egy e-mail címmel és egy telefonszámmal vehet részt a Játékban. Kizárható (akár a nyertességről történő értesítés kézhezvételét követően is) az a Játékos, aki eltérő adatokkal és/vagy egynél több e-mail címmel vagy telefonszámmal küld be Rendelést a Játékra.

Egy e-mail cím és egy telefonszám csak egy Játékos által adható meg érvényesen, vagyis csak egy fiók létrehozásához használható fel.

Egy Játékos a Játékban összesen maximum 10 db Rendeléssel vehet részt.

Az a Játékos aki nem veszi át rendelését, akár kisorsolt Nyeremény esetén is kizárásra kerül.

A vásárlást igazoló számla eredeti példányát 2019. december 31-ig meg kell őrizni, mert nyertesség esetén az eredeti vásárlási bizonylat bemutatására is sor kerülhet.

A Játékban csak magánszemélyek vehetnek részt.

A Játékban csak olyan vásárlások vehetnek részt, amelyekről a vásárlás során magánszemély nevére kiállított egyszerűsített számla került kiállításra, az nem lett lemondva, visszaküldve, nem történt elállás.

A sorsoláson csak a legkésőbb 2019. december 15-én, 23:59:59-ig beérkezett Rendelések vesznek részt.

6. Sorsolások:
A részidőszakok – sorsolásai:

Az egymást követő részidőszaki sorsolásokon csak olyan Játékos nyerhet Vásárlási Utalványt, akinek a Megrendelés száma korábban nem került kisorsolásra. Amennyiben mégis olyan személy kerül kisorsolásra, aki már korábban nyertesként lett kiválasztva, akkor a nyeremény időben az Övét követő érvényes megrendelésre/Megrendelőre száll át!

A sorsolásokra az egyes időszakokra vonatkozóan a következő időpontokban kerül sor:

  1. 1. Időszak: 2019. október 6-12. (sorsolás: 2019. október 13. 18:00 óra)
  2. 2. Időszak: 2019. október 13-19. (sorsolás: 2019. október 20. 18:00 óra)
  3. 3. Időszak: 2019. október 20-26. (sorsolás: 2019. október 27. 18:00 óra)
  4. 4. Időszak: 2019. október 27-november 02. (sorsolás: 2019. november 03. 18:00 óra)
  5. 5. Időszak: 2019. november 03-09. (sorsolás: 2019. november 10. 18:00 óra)
  6. 6. Időszak: 2019. november 10-16. (sorsolás: 2019. november 17. 18:00 óra)
  7. 7. Időszak: 2019. november 17-23. (sorsolás: 2019. november 14. 18:00 óra)
  8. 8. Időszak: 2019. november 24-30. (sorsolás: 2019. december 01. 18:00 óra)
  9. 9. Időszak: 2019. december 01-07. (sorsolás: 2019. december 08. 18:00 óra)
  10. 10. Időszak: 2019. december 08-15. (sorsolás: 2019. december 16. 18:00 óra)

 

Fődíj sorsolása:

A fődíj sorsolására 2019. december 17-én, 18:00 órakor kerül sor, ahol a Játék teljes időtartama alatt beérkezett érvényes, de részidőszak sorsoláson ki nem sorsolt Rendelések vesznek részt.

Valamennyi sorsolásra az adott napokon, a Szervező által választott helyszínen élő videó formájában kerül sor, melyet a Szervező Facebook oldalán https://www.facebook.com/PINKoutlet.hu/ közvetít. A nyereményjáték azonban teljes mértékben független a Facebook vállalattól.

A sorsolásokon csak érvényes Rendelésk vesznek részt.

A nyertesek személye – név és településnév - a sorsolást és érvényesítést követően a pinkoutlet.hu oldalon elérhetővé válik, melyhez a Játékosok a jelen Játékban való részvétellel automatikus és feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulásukat adják.

 

7. Nyeremények, tartaléknyertesek:

Egy Megrendeléssel csak egy nyeremény nyerhető meg.

 

7.1. Fődíj:

Valamennyi 2. játékban is érvényes, (1. játékban kapott és beváltott kuponnal létrejött 2. Megrendelés), ami a részidőszak sorsoláson nem került kisorsolásra, részt vesz a Fődíj sorsoláson!

A Fődíj 1 db 100.000 Ft értékű Vásárlási Utalvány

Részletek:

  • A Nyeremény a pinkoutlet.hu webáruházban vásárolható le 2020. március 31-ig
  • Az áruház bármely termékére a készlet erejéig érvényes
  • A Vásárlási Utalványt a Nyertes teljes mértékben saját választása alapján vásárolhatja le.

 

7.2 Részidőszaki nyeremények:

Valamennyi érvényes az adott részidőszakban beérkezett Megrendelés közül részidőszakonként 1 db, azaz a 10 hetes Játék során összesen 10 db, 5.000 Ft értékű Vásárlási Utalvány kerül kisorsolásra összesen 50.000 Ft értékben. A Vásárlási Utalvány 2020. március 31-ig a pinkoutlet.hu webáruházban vásárolható le.

Az egymást követő részidőszaki sorsolásokon csak olyan Játékos nyerhet Vásárlási Utalványt, akinek a Megrendelés száma korábban nem került kisorsolásra. Amennyiben mégis olyan személy kerül kisorsolásra, aki már korábban nyertesként lett kiválasztva, akkor a nyeremény időben az Övét követő érvényes megrendelésre/Megrendelőre száll át!

A fődíjra vonatkozóan 3 db, míg a részidőszaki nyereményekre sorsolásonként 1 db tartalék nyertes kerül megjelölésre.

 

8. Nyeremény átadása, illetve átvétele:

A sorsolásokat követően a szervező 2 alkalommal e-mailben próbálja meg elérni és tájékoztatni a kisorsolt Játékosokat. A nyertesek a nyereményüket az e-mailben történt megkeresésre való visszaigazolást követően kapják meg szintén elektronikus úton kóddal ellátott Vásárlási Utalvány formájában, melynek az első értesítést követő 10 napon belül kell megérkeznie. 

Amennyiben a nyertestől az első értesítéstől számított 10 napon belül nem érkezik meg a Szervező részére az e-mailben történő visszaigazolás, vagy a nyertes egyéb okból nem jogosult a nyereményére (pl. nem vette át Rendelését, elállt a Megrendeléstől, vagy nem érvényes adatokkal regisztrált és vásárolt) úgy a nyertes elveszti a nyereményre való jogosultságát és a sorrendben következő tartaléknyertes válik nyertessé és kap kiértesítést a nyertessé válásáról. A tartaléknyertes is a fent leírtak szerint kerül kiértesítésre.

A nyertes és a tartaléknyertes Játékosok kötelesek együttműködni a Szervezővel annak érdekében, hogy a nyeremény elküldésére, kézbesítésére legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Szervező felelőssége nem állapítható meg. A Szervező a nyeremények átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása a Játékosra nézve jogvesztő.

A beküldött regisztrációk/megrendelések érvényességével kapcsolatban, vagy bármely más felmerülő vitás esetben a Szervező döntése az irányadó.

A nyeremények átvétele csak abban az esetben történhet meg, amennyiben a nyertes előzetesen megküldte a nyertes eredeti Megrendeléshez tartozó számla fényképét, annak érvényességét a Szervező jóváhagyásával visszaigazolta.

Nyertesek a részidőszaki nyereményüket elektronikus úton kapják meg.

A fődíjat a nyertes szintén elektronikus úton kapja meg kóddal ellátott vásárlási utalvány formájában.

A nem eredeti, megrongált, sérült, rosszul olvasható számlával nem lehet részt venni a Játékban és az ezzel pályázó Játékos utólagosan kizárásra kerül. A számlán egyértelműen beazonosíthatónak kell lennie a Megrendelésben megadott adatok mindegyikének.

Amennyiben a nyertes személyét illetően vita keletkezik, úgy a nyeremény juttatásának kérdésében, illetve a nyertes személyének meghatározásában a Szervező döntése végleges és nem vitatható.

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a hibás vagy nem valós Rendeléseket küldő, nem szabályosan, nem a Játék szellemével összeegyeztethető módon, illetve nem a megengedett eszközökkel résztvevő, (vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül), és így a maga számára jogtalan előnyöket szerző (például több e-mail címmel, telefonszámmal részt vevő, csapatban játszó, számítógépes manipulációt végrehajtó, stb.) Játékosokat időszakosan vagy véglegesen kitiltsa a Játékból, továbbá számukra a nyeremény átadását megtagadni jogosult. A Szervező döntése a kizárás kérdésében végleges és az nem vitatható.

A részvételi szabályok bárminemű megsértése – akár a nyeremény átvételét követően is – a Játékból való kizárás következményét és esetleges jogi lépések megtételét vonja maga után. A Játékszabály megszegésével a Szervezőnek okozott kárért a Játékos teljes körű felelősséget vállal. A Szervező döntése a kizárás kérdésében végleges és az nem vitatható.

A nyeremények sorsolását követően a nyertesek neve és település neve nyilvánosságra kerül, felkerül a pinkoutlet.hu oldalára, a nyertesek fül alá. Ezen felül a nyertesekkel kapcsolatosan médiamegjelenések is lehetségesek. Sajtóközleményben nyilvánosságra kerül a nyertes neve és település neve, valamint az átadás során képi/videós felvételek készülhetnek. Melyek felkerülnek a pinkoutlet.hu saját felületeire (weboldal, social media csatornák). A játékos a játékben való részvétel elfogadásával önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy a neve és település neve nyertesség esetén nyilvánosságra kerüljenek.

 

9. Nyereményadó:

A Szervező által jutatott nyereményekkel kapcsolatos bármely esetlegesen felmerülő adó és járulék megfizetését a Szervező vállalja.

A nyeremény átvételét követően a nyertes további követelést a Szervező felé nem támaszthat.

A nyeremény átvételével és használatával járó egyéb költségek, például a nyeremény átvételi helyszínére történő utazás a nyertest terhelik.

 

10. Információ a Játékról:

A hivatalos Játékszabály megtalálható a https://pinkoutlet.hu/spg/629372/NYEREMENYJATEK oldalon.

A Játék ideje alatt, illetve 2020. március 31-ig a Szervező információs e-mail címet (nyeremenyjatek@shopmail.hu) üzemeltet, melyen a megküldött megkeresések munkanapokon kerülnek megválaszolásra.

A Játék  social media csatornákon kerül meghirdetésre.

 

11. Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok:

Az alábbi tájékoztató azt a célt szolgálja, hogy Ön a személyes adatainak a pinkoutlet.hu által a „Nyerj 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt! Vagy legyen Tiéd a 10 x 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány egyike” nyereményjáték lebonyolításához szükséges kezelésével kapcsolatos minden fontos információt megismerhessen.

Személyes adatai természetes személyeknek vannak. Személyes adat minden azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ. Személyes adat például a név, a telefonszám, az email-cím.

A személyes adatokat a mindenkor irányadó európai és magyar jogszabályoknak (a továbbiakban: "Irányadó Jogszabályok") megfelelően kezeljük. Ezek különösen az alábbiak:

  • a) az Európai Parlament és a Tanács 95/46/EK irányelve a személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról ("Adatvédelmi Irányelv"), amely 2018. május 24-éig alkalmazandó;
  • b) az Európai Parlament és a Tanács a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 rendelet (általános adatvédelmi rendelet, a továbbiakban: "GDPR"), amely 2018. május 25-étől alkalmazandó;
  • c) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény ("Infotv.").

 

A fent említett jogszabályok bármilyen módosulása esetén a mindenkor hatályos változatuk az irányadó. Abban az esetben, ha ezen jogszabályok bármelyikét másik jogszabály váltja fel, akkor utóbbi jogszabály rendelkezései irányadóak.

Milyen személyes adatokat kezelünk vagy dolgozunk fel és mennyi ideig?

1. Adatkezelési cél: pályázat lebonyolítása, regisztráció pinkoutlet.hu oldalon, kapcsolattartás

Kezelt adatok köre: Játékos neve, e-mail címe, irányítószáma, megrendelés és számla adatai és IP címe.

Megőrzési idő: 2020. március 31.

A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:

  • postai úton: Guj Anita EV. 2045 Törökbálint, Kápolna utca 43.
  • e-mail útján: pinkoutlet@shopmail.hu

 

Adatkezelés jogalapja: önkéntes hozzájárulás

2.  pinkoutlet.hu hírlevélre történő feliratkozás lehetősége a regisztráció során

Regisztráció során a Játékosok feliratkozhatnak a pinkoutlet.hu hírlevél szolgáltatására, részletekről a pinkoutlet.hu adatkezelési tájékoztatójából, az alábbi linken tájékozódhat: https://pinkoutlet.hu/shop_help.php?tab=privacy_policy

Adatkezelő: Név: Guj Anita egyéni vállalkozó Székhely: 2045 Törökbálint, Kápolna utca 43. Levelezési cím, panaszkezelés: 2045 Törökbálint, Kápolna utca 43. E-mail: pinkoutlet@shopmail.hu Weboldal: https://pinkoutlet.hu

 

3. Nyertesség esetén további adatkezelési célok:

a) az Ön neve és lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti település megnevezése, továbbá a nyertes személyének nyilvános – a sorsolás tisztaságának igazolását biztosító – bejelentése.

Kezelt adatok köre: teljes név, lakcím, telefonszám, e-mail cím

Adatkezelés jogalapja: önkéntes hozzájárulás

Megőrzési idő: 2020. március 31.

b) az Ön neve, lakóhelye vagy tartózkodási helye, illetve a nyeremény értéke tekintetében az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvényen, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvényen és a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényen alapuló törvényi kötelezettségek teljesítése.

Kezelt adatok köre: a nyertes, tartaléknyertes által beküldött, illetve e-mailben bemutatott érvényes dokumentumok alapján rögzítésre kerül a nyertes neve, lakcíme, valamint a nyeremény átadásához, a kapcsolattartáshoz, valamint az esetleges adók, más közterhek megfizetéséhez kapcsolódó esetleges további adatok (telefonszám).

Megőrzési idő: 8 év.

Adatkezelés jogalapja: 2017. évi CL. törvény, számvitelről szóló 2000. évi C. törvény, személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény

c) nyertesek média megjelenései a Játékot népszerűsítő, illetve a nyereménnyel kapcsolatos reklám és egyéb marketing anyagokban (pl.: fénykép, videó, FB poszt, sajtóközlemény)

Kezelt adatok köre: nyertes neve, képmása

Adatkezelés jogalapja: önkéntes hozzájárulás

Megőrzési idő: A közzétételtől számított 2 év.

 

12. Ki fér hozzá az Ön adataihoz?

A rögzített adatok tekintetében az adatkezelő Guj Anita EV. (2045 Törökbálint, Kápolna utca 43., nyilvántartási szám: 142216297, képviseli: Guj Anita cégvezető.), kivéve a hírlevél szolgáltatás feliratkozásánál, ebben az esetben adatkezelő a Tárhelyszolgáltató. Név: UNAS Online Kft. Levelezési cím: 9400 Sopron, Kőszegi út 14. E-mail cím: unas@unas.hu

 

Adatkezelő e tevékenysége során adatfeldolgozóként nem vesz igénybe másik felet.

A nyertesek nevét és a lakóhelyük vagy tartózkodási helyük szerinti település megnevezését a sorsolást követően a Szervező nyilvánosságra hozza.

A nyertesek azonosító adatai az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvényben és a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben meghatározott körben és esetekben az adóhatóság részére átadásra kerülhetnek.

Az adatkezelő a személyes adatokat addig kezeli, míg az adatkezelés célja megszűnik, vagy az adatalany az adatkezelőhöz címzetten a megadott hozzájárulását vissza nem vonja.

A hozzájárulás bármikor visszavonható, azonban a hozzájárulás visszavonása a megelőző adatkezelés jogszerűségét nem érinti.

Amennyiben a sorsolást megelőzően történik a hozzájárulás visszavonása, illetve törlési kérelem előterjesztése, úgy a Játékos a játékból törli magát, így a sorsoláson sem tud részt venni.

Az adatok az adattulajdonos (Játékos) előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.

 

13.Adatvédelmi jogok és jogorvoslati lehetőségek
1. Milyen jogok állnak a rendelkezésére?

Jogosult arra, hogy az általunk kezelt személyes adatok tekintetében

  • a) a személyes adatokhoz hozzáférjen;
  • b) a személyes adatok helyesbítését kérje;
  • c) a személyes adatok törlését kérje;
  • d) a személyes adatok kezelésének korlátozását kérje;
  • e) tiltakozzon a személyes adatai kezelése ellen;
  • f) a személyes adatokat megkapja és azokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa (adathordozhatósághoz való jog), amennyiben ennek jogszabályi feltételei fennállnak;
  • g) amennyiben a személyes adatokat hozzájárulás alapján kezeljük, akkor a hozzájárulást bármikor visszavonható.

 

A kérelme nyomán hozott intézkedésekről indokolatlan késedelem nélkül, de általában a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatjuk. Ha elektronikus úton nyújtotta be a kérelmét, a tájékoztatást elektronikusan adjuk meg kivéve, ha ezt kifejezetten másként kéri. Amennyiben a fenti időtartamon belül nem teszünk intézkedéseket a kérelme nyomán, akkor késedelem nélkül, de legkésőbb a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatjuk az intézkedés elmaradásának okairól. Amennyiben nem ért egyet a válaszunkkal vagy intézkedésünkkel, akkor jogorvoslati lehetőségek állnak rendelkezésére (lásd lenti 14. pont).

Minden olyan címzettet tájékoztatunk a helyesbítésről, törlésről vagy adatkezelés-korlátozásról, akivel, illetve amellyel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez lehetetlennek bizonyul, vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. A kérésére tájékoztatást adunk e címzettekről.

Az egyes érintetti jogokra vonatkozó részletes információk:

Ad a) Az érintett hozzáférési joga

Jogosult arra, hogy a pinkoutlet.hu-tól visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adataidnak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz hozzáférést kapjon, valamint tájékoztatást kapjon a kezelésükkel kapcsolatos körülményekről. A kért tájékoztatás többek között a következő adatokra terjedhet ki: az adatkezelés céljai; a személyes adatok kategóriái; azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat a pinkoutlet.hu közölte vagy közölni fogja; a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama; valamint amennyiben az adatokat nem Öntől gyűjtöttük, a forrásukra vonatkozó minden elérhető információ.

Ad b) Helyesbítés

Jogosult arra, hogy kérésére indokolatlan késedelem nélkül helyesbítsük az Önre vonatkozó pontatlan személyes adatokat, továbbá kérheti a hiányos személyes adatok – egyebek mellett kiegészítő nyilatkozat útján történő – kiegészítését.

Ad c) A törléshez való jog („az elfeledtetéshez való jog”)

Kérésére indokolatlan késedelem nélkül töröljük az Önre vonatkozó személyes adatokat, ha az alábbi indokok valamelyike fennáll:

  • a) a személyes adatokra már nincs szükség;
  • b) az adatkezelés alapját képező hozzájárulás visszavonásra került, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
  • c) tiltakozik az adatkezelés ellen és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;
  • d) a személyes adatokat jogellenesen kezeltük;
  • e) a személyes adatokat az Irányadó Jogszabályok, vagy bíróság vagy hatóság döntése alapján törölni kell.

 

A személyes adatok törlését jogszerűen tagadhatjuk meg az Irányadó Jogszabályokban meghatározott esetekben, így különösen akkor, ha azok kezelése jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez szükséges.

Ad d) Az adatkezelés korlátozásához való jog

Kérheti, hogy korlátozzuk az adatkezelést, amennyiben az alábbiak valamelyike teljesül:

  • a) vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzük a személyes adatok pontosságát;
  • b) az adatkezelés jogellenes, és ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • c) már nincs szükségünk a személyes adatokra adatkezelés céljából, de igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
  • d) a személyes adatok kezelése jogos érdek alapján kerül sor és tiltakozott az adatkezelés ellen: ebben az esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy a mi vagy más jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az Ön jogos indokaival szemben.

 

Az adatkezelés korlátozása esetén az korlátozással érintett személyes adatokat a tárolás kivételével csak az Ön hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni. A korlátozás feloldásáról előzetesen tájékoztatjuk.

Ad e) A tiltakozáshoz való jog

Jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak jogos érdeken alapuló kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Ebben az esetben a személyes adatok további kezelésére nem kerülhet sor, kivéve, ha az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak. Ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon az Önre vonatkozó személyes adatok e célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, amennyiben az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik. Ilyen esetekben a személyes adatok a továbbiakban e célból nem kezelhetők. (Ez a bekezdés a GDPR hatályba lépését, azaz 2018. május 25-ét követően alkalmazandó.)

Ad f) Az adathordozhatósághoz való jog

Amennyiben ez mások jogait és szabadságait nem sérti, jogosult arra, hogy személyes adatait tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá kérheti azt, hogy ezeket az adatokat közvetlenül továbbítsuk egy másik adatkezelő részére. Mindkét esetben az adathordozhatóság feltételei az alábbiak, hogy egyfelől az Adatkezelés hozzájáruláson vagy szerződésen alapul, másfelől az adatkezelés automatizált módon történik.

Ad g) A hozzájárulás visszavonásához való jog

Amennyiben az Adatkezelés jogalapja hozzájárulás, akkor ez bármely időpontban visszavonható, ez azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott Adatkezelés jogszerűségét.

14. Milyen jogorvoslati lehetőségek állnak a rendelkezésére?

Amennyiben nem ért egyet a megkeresésére adott válaszunkkal vagy intézkedésünkkel, vagy úgy gondolja, hogy jogai sérelmet szenvedtek, akkor panasszal élhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; telefon: +36-1-391-1400; fax: +36-1-391-1410, levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., honlap: www.naih.hu; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) vagy bírósághoz fordulhat.

Az adatkezelés bejelentésre került a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, a nyilvántartási szám: NAIH-89566/2015.

7. HETI ÉLŐ SORSOLÁS (VIDEÓ)

https://www.facebook.com/PINKoutlet.hu/videos/1189867667880825/

Webáruház készítés